dijous, de setembre 30, 2010

CONSULADO HONORARIO DE ESPAŇACONSULADO HONORARIO DE ESPAŇA a l'Alguer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
un dia, així pel cas passejant al llong mar de València a l'Alguer, veig una targeta a penjada al pilar de l'entrada de un famós hotel del poble, hi ha escrit ”Consulado Honorario de Espana”llamp!!!!!!!!! que es això? La ment mia freda com el gel en una fracció de temps a comprès tot! no es possible! Un consolat aquí en perdut poble de Sardenya!
Un contraste molt clar al govern català en terra estrangera! (políticament i no cultural, l'Alguer es catalana!), des de poc temps, tenim l'Espai Llull al municipi, que es el representant del govern català, de les Illes Balears, de Andorra i de l'institut Ramon Llull, hi ha algú que vol contrastar en una manera així tant estúpida l'esforç que està fent el municipi per la catalanitat i intercanvi comerçals (tota palla!!!)
aquesta ciutat de 45000 animes, es coneguda a tota l'illa, que per qualsevol, cosa va sempre contra tot, un exemple (si a l'illa guanya a l'esquerra , aquí sem de dreta, i sempre a l'illa se guanya la dreta aquí sem de esquerra!) sem fets al contrari ( si no es així no sem algueresos!) hi ha sempre algù que fa veura que es a favor de la majoria de la poblaciò, ma a sota sota fa lo contrari (persones a dues cares que en l’ambit socio-cultural i politic es plè!) hi ha alguna ment diabòlica com l'anticrist que vol contrastar la voluntat de la poblaciò!

2 comentaris:

emili ha dit...

Paolo, una nit vas a aquest consulat i aprofites la foscor per emportarte l'escut i tirar-lo en unes escombraries.

Anònim ha dit...

I no només això sinó que ara han substituït la bandera catalana que hi onejava (al costat de les d'Itàlia i la Unió Europea) per la rojigualda --un drap que, esclar, no hi pinta res a l'Alguer. A més a més, a Londres la targeta del Consolat General d'Espanya posa "Consulate General", així, en l'idioma local. Aquí a l'Alguer com a mínim ho haurien de posar en italià...